Csatornába esett rókakölyköket mentettek Komlón

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Kedden este fél tízkor kaptak hívást a komlói magánállatkert munkatársai, hogy négy kisróka beleesett egy körtvélyesi, 5-6 méter mély csatornába. 

A Szabad Pécsnek nyilatkozó Faragó Endre, a Mini Zoo Komló alapító-vezetője elmondta, hogy húsz perc alatt sikerült a kölyköket kimenteni, és visszaengedték őket a közeli kotorékba. 

Kaptak visszajelzést arról, hogy az anyaróka visszafogadta a kölyköket. Ehhez az is kellett, hogy kesztyűben mentették az állatokat, mert előfordulhatott volna, hogy az emberszag miatt nem fogadja vissza őket az anyjuk. Arra hívták fel a figyelmet, hogy ilyen helyzetben se fogja meg senki puszta kézzel a kölyköket. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.