Egy rakás hamis útlevelével, álnéven élte életét a körözött férfi Kaposváron

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az sajnos nem derül ki, hogy miért is körözték a kaposvári férfit, csak az, hogyan próbált elrejtőzni a rendőrök elől, és hogyan bukott le mégis.

A vád szerint a kaposvári rendőrök 2017 májusában igazoltattak egy férfit, aki brit jogosítványt és útlevelet adott át nekik. A rendőröknek gyanús lett a két irat, kiderült, hogy hamisak. Házkutatást tartottak a férfinél, további hamis amerikai és kanadai útlevelek és jogosítvány került elő. 

Kiderült, hogy a férfi  a hamis iratokkal mobiltelefon előfizetői és bankszámla szerződéseket is kötött, sőt, magát egy miami-i székhelyű cég igazgatójának kiadva még egy nyelvtanfolyamot is megtartott.

A büntetlen előéletű férfivel szemben az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, továbbá a hamis okmányok elkobzását indítványozta.

(A címlapkép illusztráció)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.