Tíz afgán összekötött úszógumikon próbált átkelni a Tiszán

rendőrség
2018 május 09., 15:36

Hét férfit és három nőt fogtak el záhonyi rendőrök reggel fél hatkor Tiszaszentmártonban. Ukrajnából a Tiszán próbáltak átjutni összekötözött úszógumikon.

photo_camera Fotó: police.hu

A folyóban szétcsúsztak az úszógumik, két ember pedig elsodródott a társaságtól. Őket a rendőrök a folyóparton megtalálták, egy tízéves fiút a magyar oldalon, egy 25 éves férfit az ukránon.    

photo_camera Fotó: police.hu

A police.hu híre szerint a Magyarország területére illegálisan, a zöld határon át érkezett külföldiekkel szemben a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást folytat.

photo_camera Fotó: police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.