30 kilométeres torlódás az M1-esen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Rendkívüli méretű torlódást okoznak az M1-es Budapest fele tartó oldalán az útfelújítási munkák. A Magyar Közút közleménye szerint jelenleg 30 kilométeres a torlódás, de a fennakadás mértékét még ennél is jobban jelzi, hogy szerda éjjel se volt tíz kilométeresnél rövidebb a kocsisor.

A cég jelenleg két szakaszon, a 40-es és a 28-as kilométerszelvények között folynak felújítási munkák. Ezek közül a 28-as kilométernél folyó javítások okozzák a nagyobb fennakadásokat. A Közút közleménye szerint azon dolgoznak, hogy innen "a lehető leggyorsabban levonulhasson" a kivitelező, hogy "a rendkívüli torlódás mérséklődhessen".

De azt is jelzik, hogy a 40-es kilométernél folyó pályaszerkezeti javítások miatt ott nem lehet visszaadni a munkaterületet, ezért továbbra is torlódásokra kell majd számítani.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.