30 kilométeres torlódás az M1-esen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Rendkívüli méretű torlódást okoznak az M1-es Budapest fele tartó oldalán az útfelújítási munkák. A Magyar Közút közleménye szerint jelenleg 30 kilométeres a torlódás, de a fennakadás mértékét még ennél is jobban jelzi, hogy szerda éjjel se volt tíz kilométeresnél rövidebb a kocsisor.

A cég jelenleg két szakaszon, a 40-es és a 28-as kilométerszelvények között folynak felújítási munkák. Ezek közül a 28-as kilométernél folyó javítások okozzák a nagyobb fennakadásokat. A Közút közleménye szerint azon dolgoznak, hogy innen "a lehető leggyorsabban levonulhasson" a kivitelező, hogy "a rendkívüli torlódás mérséklődhessen".

De azt is jelzik, hogy a 40-es kilométernél folyó pályaszerkezeti javítások miatt ott nem lehet visszaadni a munkaterületet, ezért továbbra is torlódásokra kell majd számítani.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.