30 kilométeres torlódás az M1-esen

közlekedés
2018 május 10., 07:05
comments 44

Rendkívüli méretű torlódást okoznak az M1-es Budapest fele tartó oldalán az útfelújítási munkák. A Magyar Közút közleménye szerint jelenleg 30 kilométeres a torlódás, de a fennakadás mértékét még ennél is jobban jelzi, hogy szerda éjjel se volt tíz kilométeresnél rövidebb a kocsisor.

A cég jelenleg két szakaszon, a 40-es és a 28-as kilométerszelvények között folynak felújítási munkák. Ezek közül a 28-as kilométernél folyó javítások okozzák a nagyobb fennakadásokat. A Közút közleménye szerint azon dolgoznak, hogy innen "a lehető leggyorsabban levonulhasson" a kivitelező, hogy "a rendkívüli torlódás mérséklődhessen".

De azt is jelzik, hogy a 40-es kilométernél folyó pályaszerkezeti javítások miatt ott nem lehet visszaadni a munkaterületet, ezért továbbra is torlódásokra kell majd számítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.