Dr. Dre rapper nem tudta elvenni Dr. Drai, a vaginanépszerűsítő nőgyógyász művésznevét

Az amerikai szabadalmi hivatal elutasította Dr. Dre, a híres rapper-producer-üzletember keresetét, aki azt szerette volna elérni, hogy Dr. Draion M Burch nőgyógyász ne használhassa a Dr. Drai márkanevet.

Dre érve az volt, hogy a közönséget megzavarhatja a művésznevek hasonlósága. (Dr. Dre természetesen nem doktor, és Andre Youngnak hívják igazából.) Drai erre azzal replikázott, hogy zavar fel sem merülhet, hiszen Dre nem orvos, nem nyújthat ilyen szolgáltatást és nem is árulhat gyógyászati termékeket.

Dr. Drai a gyógyítás mellett egyébként termékeny könyvszerző, ő írta például a 20 dolog, amit nem tudtál a vagináról-t és gyakran tart nyilvános felvilágosító előadásokat.

A szabadalmi hivatal végül úgy ítélte meg, hogy Drai nem zavarna össze senkit, így elutasította a keresetét. A nőgyógyász az eljárás közben megjegyezte, hogy már csak azért sem azért vett fel a Dre-re rímelő nevet, hogy a rapper fényében sütkérezzen, mert Dre olyan lealacsonyítóan beszél a nőkről a legtöbb számában, hogy az kifejezetten sértő az ügyfeleire nézve. (via Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.