Győrújfalun olyannyira nincs postás, hogy az önkormányzatnak kellett kivinnie a leveleket

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az RTL Híradó Győrújfalun járt, ahol a helyiek azt mondták a stábnak, hogy több mint egy hete nem kapják meg a leveleiket. Volt, aki személyesen ment be és 3 kilós levélcsomagot kapott, másoknak 8-9 levele nem érkezett meg. A létszámhiány miatt ugyanis nincs elég postás.

A polgármester azt mondta, időszakosan engedélyezte, hogy egy kollégája beszálljon a levelek kézbesítésébe, de neki amúgy folyamatos munkája lenne az önkormányzatnál. Az RTL megkérdezte a Magyar Postát, ahol azt mondták, a létszámhiányt toborzásokkal próbálják megoldani, de egyelőre nem sikerült munkavállalót találniuk.

Győrújfalun a kézbesítést helyettesítéssel oldották meg, de a helyettesítő megbetegedett, ezért késtek a levelek, mostanra viszont már pótolták az elmaradásokat.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.