Győrújfalun olyannyira nincs postás, hogy az önkormányzatnak kellett kivinnie a leveleket

Az RTL Híradó Győrújfalun járt, ahol a helyiek azt mondták a stábnak, hogy több mint egy hete nem kapják meg a leveleiket. Volt, aki személyesen ment be és 3 kilós levélcsomagot kapott, másoknak 8-9 levele nem érkezett meg. A létszámhiány miatt ugyanis nincs elég postás.

A polgármester azt mondta, időszakosan engedélyezte, hogy egy kollégája beszálljon a levelek kézbesítésébe, de neki amúgy folyamatos munkája lenne az önkormányzatnál. Az RTL megkérdezte a Magyar Postát, ahol azt mondták, a létszámhiányt toborzásokkal próbálják megoldani, de egyelőre nem sikerült munkavállalót találniuk.

Győrújfalun a kézbesítést helyettesítéssel oldották meg, de a helyettesítő megbetegedett, ezért késtek a levelek, mostanra viszont már pótolták az elmaradásokat.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.