Győrújfalun olyannyira nincs postás, hogy az önkormányzatnak kellett kivinnie a leveleket

társadalom
2018 május 10., 17:51
comments 138

Az RTL Híradó Győrújfalun járt, ahol a helyiek azt mondták a stábnak, hogy több mint egy hete nem kapják meg a leveleiket. Volt, aki személyesen ment be és 3 kilós levélcsomagot kapott, másoknak 8-9 levele nem érkezett meg. A létszámhiány miatt ugyanis nincs elég postás.

A polgármester azt mondta, időszakosan engedélyezte, hogy egy kollégája beszálljon a levelek kézbesítésébe, de neki amúgy folyamatos munkája lenne az önkormányzatnál. Az RTL megkérdezte a Magyar Postát, ahol azt mondták, a létszámhiányt toborzásokkal próbálják megoldani, de egyelőre nem sikerült munkavállalót találniuk.

Győrújfalun a kézbesítést helyettesítéssel oldották meg, de a helyettesítő megbetegedett, ezért késtek a levelek, mostanra viszont már pótolták az elmaradásokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt