Győrújfalun olyannyira nincs postás, hogy az önkormányzatnak kellett kivinnie a leveleket

Az RTL Híradó Győrújfalun járt, ahol a helyiek azt mondták a stábnak, hogy több mint egy hete nem kapják meg a leveleiket. Volt, aki személyesen ment be és 3 kilós levélcsomagot kapott, másoknak 8-9 levele nem érkezett meg. A létszámhiány miatt ugyanis nincs elég postás.

A polgármester azt mondta, időszakosan engedélyezte, hogy egy kollégája beszálljon a levelek kézbesítésébe, de neki amúgy folyamatos munkája lenne az önkormányzatnál. Az RTL megkérdezte a Magyar Postát, ahol azt mondták, a létszámhiányt toborzásokkal próbálják megoldani, de egyelőre nem sikerült munkavállalót találniuk.

Győrújfalun a kézbesítést helyettesítéssel oldották meg, de a helyettesítő megbetegedett, ezért késtek a levelek, mostanra viszont már pótolták az elmaradásokat.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.