Kíváncsi rá, hogy néz ki egy egymillió dolláros ház Kaliforniában? Hát így!

A kikiáltási árnál 17 százalékkal drágábban, 938 ezer dollárért kelt el egy leégett rom San Joséban. A ház még újszerű állapotában se lehetett túl vonzó, a jelek szerint a napfénytől irtózó emberek lakhatták.

Az tény, hogy a telek, amin áll, elég jó helyen van. A Google a szomszédságában tervezi felépíteni saját kis falvát, 67 millió dollárból. De hogy miért hagyták meg rajta a romot? Az ingatlant áruló ingatlanügynök, Holly Barr szerint volt rá esély, hogy valaki újjá akarná építeni az ablaktalan borzadályt. "Ha elég sok pénzed van, akkor meghagyhatod a főfalakat, ahelyett, hogy az egészet lerombolnád és újat építenél" - magyarázta.

A szomszédok szerint a rusnya rom esete tökéletesen példázza, hogy hogyan hajtják fel az ingatlanárakat a dolgozóiknak szállásokat építő techcégek, elérhetetlenné téve az ingatlanokat a környéken. (Via Gizmodo, Fox)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.