Kíváncsi rá, hogy néz ki egy egymillió dolláros ház Kaliforniában? Hát így!

külföld
2018 május 10., 04:12
comments 87

A kikiáltási árnál 17 százalékkal drágábban, 938 ezer dollárért kelt el egy leégett rom San Joséban. A ház még újszerű állapotában se lehetett túl vonzó, a jelek szerint a napfénytől irtózó emberek lakhatták.

link Forrás

Az tény, hogy a telek, amin áll, elég jó helyen van. A Google a szomszédságában tervezi felépíteni saját kis falvát, 67 millió dollárból. De hogy miért hagyták meg rajta a romot? Az ingatlant áruló ingatlanügynök, Holly Barr szerint volt rá esély, hogy valaki újjá akarná építeni az ablaktalan borzadályt. "Ha elég sok pénzed van, akkor meghagyhatod a főfalakat, ahelyett, hogy az egészet lerombolnád és újat építenél" - magyarázta.

A szomszédok szerint a rusnya rom esete tökéletesen példázza, hogy hogyan hajtják fel az ingatlanárakat a dolgozóiknak szállásokat építő techcégek, elérhetetlenné téve az ingatlanokat a környéken. (Via Gizmodo, Fox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.