Orbán Ráhel ismét gyereket vár

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ma negyedszer tett miniszterelnöki esküt a parlamentben Orbán Viktor, az eskütételt pedig páholyból nézte végig a családja. A Blikk írt róla először még koraeste, hogy Orbán Ráhelnek, Orbán Viktor legidősebb lányának, Tiborcz István feleségének domborodik a hasa.

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Aztán este a kormányzati forrásokból mindig jól értesült Origo azt írta, hogy az “újabb nagypapai örömökről szóló híreket az Origo szerkesztőségének is megerősítették”. Azaz Orbán Viktor hamarosan háromunokás nagyapa lesz, Ráhelnek ugyanis már van egy gyereke Tiborcz Istvánnal, és a miniszterelnök kisebbik lánya, Sára is gyereket vár.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó