Focistalányokról szóló sorozat producere lesz Cristiano Ronaldo

sport
2018 május 11., 11:49
comments 31

Egy New York-i középiskolai lány focicsapatról szóló Facebook-sorozat executive producere lesz a világsztár futballista, Cristiano Ronaldo - értesült a The Hollywood Reporter.

Az egyelőre cím nélküli vállalkozás Paul Lee új stúdiójában készül. A sorozat forgatókönyvét Liz Garcia és Josh Harto írja. A csapat történetét követő széria a sport közös nyelvét használja a faji, etnikai és társadalmi különbségek legyőzésében. Egyúttal beszámol a kamaszok életének hullámvasútjáról, a szerelem, barátság és család közötti hányódásaikról.

"Az egyik dolog, amivel szívesen töltöm a szabadidőmet, a jó tévézés" - írta közleményében a Real Madrid szupersztárja, akinek Facebook oldalát 120 millióan követik.

Felidézte, hogy a sorozatban szereplő focista lányok élete sokban hasonlít saját életének mélypontjaira és sikereire. "A sorozat az értékekről szól, a kihívásokról, a barátságról, a nehézségekről, kemény munkáról, együttérzésről, feszültségekről és összhangról. Egy szóval az életről" - fogalmazott Ronaldo.

A Facebook élő videós programjában tavaly óta fontos helyet kap a futball. A közösségi média több szerződést kötött, mások mellett a Bajnokok Ligájával meccsek élő közvetítésére. Az új sorozatot a kilenc hónapja indított Facebook Watch videoplatformján lehet majd nézni.  (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.