Tarlós élő adásban alázta Kósát

Budapest
2018 május 11., 04:48
comments 152

„Ha nem lesz közvetlen főpolgármester-választás, én biztosan nem indulok. Miniszterelnök úrral és Gulyás Gergellyel – nem Kósa Lajossal egyébként – folyik az egyeztetés. Ez egy nagyon barátságos és pozitív egyeztetés," mondta Tarlós István a HírTV Reggeli járat című műsorában pénteken. Hozzátette: már megszületett egy kormányhatározatnak a szövegváltozata is, szerinte 

„2-3 hét, maximum 4 hét múlva okosabbak leszünk. Addig én erről a kérdésről nem különösebben kívánok nyilatkozni.”

link Forrás

Tarlós hosszan beszélt arról, hogy

meglepte Kósa Lajos kijelentése.

Kósa Lajos az Origónak adott interjújában jelentette be, hogy ő felel a Fidesz önkormányzati kampányáért, és elsőként Tarlós Istvánnal egyeztet majd. A főpolgármester erről a HírTV-ben azt mondta,

„szerintem elég, hogy ha a miniszterelnök úrral, és Gulyás Gergellyel egyeztetek. Nem tudok róla, hogy Kósa Lajos barátommal egyeztetnénk. Biztosan nem tettük meg."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.