Ungár bejelentette: biztos, hogy nem veszi meg a Magyar Nemzetet

Média
2018 május 11., 04:00
comments 35

A tárgyalások nem vezettek sikerre, így biztos, hogy nem vásárolja meg Simicska Lajos médiaportfolióját, jelentette be csütörtök este Ungár Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Az LMP politikusa részleteket nem volt hajlandó elárulni az oligarchával való egyezkedésről, így arra a kérdésre sem válaszolt, hogy Simicska csak húzta-e az agyát, mennyire volt valós az eladási szándéka. Ungár a bejelentését azzal indokolta, ami eddig is nyilvánvaló volt, olyan árat mondott az eladó, amit nem tudott előteremteni, illetve a lapok fenntartása sem lett volna megoldható. Hangsúlyozta:

a plurális médiát nagyon fontosnak tartaná az országban. 

Arra a kérdésre, hogy tervezi-e más lap megvásárlását, úgy felelt, hogy ha bármilyen konkrétum lesz, akkor el fogja mondani. 

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Rónai Egon riporter megkérdezte, hogy kire gondolhatott Hadházy Ákos mikor azt mondta: az LMP parlamenti frakciójában is van, aki a Fidesz szekerét tolja. Ungár Péter szerint Hadházyt kéne megkérdezni, hogy kire gondolt, de szerinte

a másik ügynöközése, árulózása az, ami a Fidesz malmára hajtja a vizet. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.