Ungár bejelentette: biztos, hogy nem veszi meg a Magyar Nemzetet

A tárgyalások nem vezettek sikerre, így biztos, hogy nem vásárolja meg Simicska Lajos médiaportfolióját, jelentette be csütörtök este Ungár Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Az LMP politikusa részleteket nem volt hajlandó elárulni az oligarchával való egyezkedésről, így arra a kérdésre sem válaszolt, hogy Simicska csak húzta-e az agyát, mennyire volt valós az eladási szándéka. Ungár a bejelentését azzal indokolta, ami eddig is nyilvánvaló volt, olyan árat mondott az eladó, amit nem tudott előteremteni, illetve a lapok fenntartása sem lett volna megoldható. Hangsúlyozta:

a plurális médiát nagyon fontosnak tartaná az országban. 

Arra a kérdésre, hogy tervezi-e más lap megvásárlását, úgy felelt, hogy ha bármilyen konkrétum lesz, akkor el fogja mondani. 

Fotó: botost/444.hu

Rónai Egon riporter megkérdezte, hogy kire gondolhatott Hadházy Ákos mikor azt mondta: az LMP parlamenti frakciójában is van, aki a Fidesz szekerét tolja. Ungár Péter szerint Hadházyt kéne megkérdezni, hogy kire gondolt, de szerinte

a másik ügynöközése, árulózása az, ami a Fidesz malmára hajtja a vizet. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.