A képmutatásról rendez előadást Marton László

képmutatás a köbön
2018 május 12., 15:11

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a zaklatási botránya miatt a Vígszínházból távozni kényszerülő Marton László már a következő évadban visszatér a színházakba, közelebbről a Rózsavölgyi Szalonba és a veszprémi Petőfi Színházba. 

A Narancs vette észre, hogy Veszprémben nemrég ismertették a műsortervet, amelyben szerepel 

a képmutatásról szóló leghíresebb dráma, a Tartuffe - Marton László rendezésében.

photo_camera Fotó: petofiszinhaz.hu

A Narancs arról is ír, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a rektor kezdeményezésére összehívták az etikai bizottságot, de több delegált elfogultsága miatt végül nem hoztak semmilyen döntést. Ugyancsak rektori előterjesztésre elkészült viszont az egyetemi etikai kódex kiegészítése, amely külön definiálja a a szexuális zaklatást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.