A képmutatásról rendez előadást Marton László

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a zaklatási botránya miatt a Vígszínházból távozni kényszerülő Marton László már a következő évadban visszatér a színházakba, közelebbről a Rózsavölgyi Szalonba és a veszprémi Petőfi Színházba. 

A Narancs vette észre, hogy Veszprémben nemrég ismertették a műsortervet, amelyben szerepel 

a képmutatásról szóló leghíresebb dráma, a Tartuffe - Marton László rendezésében.

Fotó: petofiszinhaz.hu

A Narancs arról is ír, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a rektor kezdeményezésére összehívták az etikai bizottságot, de több delegált elfogultsága miatt végül nem hoztak semmilyen döntést. Ugyancsak rektori előterjesztésre elkészült viszont az egyetemi etikai kódex kiegészítése, amely külön definiálja a a szexuális zaklatást.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.