A képmutatásról rendez előadást Marton László

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a zaklatási botránya miatt a Vígszínházból távozni kényszerülő Marton László már a következő évadban visszatér a színházakba, közelebbről a Rózsavölgyi Szalonba és a veszprémi Petőfi Színházba. 

A Narancs vette észre, hogy Veszprémben nemrég ismertették a műsortervet, amelyben szerepel 

a képmutatásról szóló leghíresebb dráma, a Tartuffe - Marton László rendezésében.

Fotó: petofiszinhaz.hu

A Narancs arról is ír, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a rektor kezdeményezésére összehívták az etikai bizottságot, de több delegált elfogultsága miatt végül nem hoztak semmilyen döntést. Ugyancsak rektori előterjesztésre elkészült viszont az egyetemi etikai kódex kiegészítése, amely külön definiálja a a szexuális zaklatást.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.