A képmutatásról rendez előadást Marton László

képmutatás a köbön
2018 május 12., 15:11
comments 111

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a zaklatási botránya miatt a Vígszínházból távozni kényszerülő Marton László már a következő évadban visszatér a színházakba, közelebbről a Rózsavölgyi Szalonba és a veszprémi Petőfi Színházba. 

A Narancs vette észre, hogy Veszprémben nemrég ismertették a műsortervet, amelyben szerepel 

a képmutatásról szóló leghíresebb dráma, a Tartuffe - Marton László rendezésében.

photo_camera Fotó: petofiszinhaz.hu

A Narancs arról is ír, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a rektor kezdeményezésére összehívták az etikai bizottságot, de több delegált elfogultsága miatt végül nem hoztak semmilyen döntést. Ugyancsak rektori előterjesztésre elkészült viszont az egyetemi etikai kódex kiegészítése, amely külön definiálja a a szexuális zaklatást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt