Talán most tényleg megszületett a legidiótább jármű, itt a bringa-roller-futópad szörnyszülött

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Képzeld el, hogy felállsz egy sokszorosan túlméretezett, bicikliméretű kerekekkel szerelt óriásrollerre! Nem is akármilyen óriásrollerre. Hanem egy elektromos meghajtásúra. Ráadásul olyan elektromos meghajtásúra, amihez te magad termeled az eletromos áramot. Méghozzá azáltal, hogy lépkedni - egészen pontosan helyben járni - kezdesz egy futópadra emlékeztető futószalagon. Mindezt a nyílt utcán, más emberek szeme láttára. Ugye, hogy ez már így leírás alapján is elképesztően kínos jelenet? Hát még a valóságban! Bizonyítéknak itt egy húsvér emberekkel forgatott rövid videó a nemrég kifejlesztett szerkezetről, ami, ha elterjed, a királya lehet annak a nagy járműcsaládnak, ami a beer bike-tól a túlméretezett, eketromos meghajtású turistagördeszkáig terjed.

Ja és ami a legjobb: a cucc a neve alapján a NER és az Új Uralkodó Osztály kedvenc járműve lehet, letaszítva a trónról a magánrepülőt, a helikoptert és a luxusfelszerelésú Volkswagen kisbuszt is. A neve ugyanis 

LOPIFIT.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.