Talán most tényleg megszületett a legidiótább jármű, itt a bringa-roller-futópad szörnyszülött

TECH
2018 május 12., 05:32
comments 122

Képzeld el, hogy felállsz egy sokszorosan túlméretezett, bicikliméretű kerekekkel szerelt óriásrollerre! Nem is akármilyen óriásrollerre. Hanem egy elektromos meghajtásúra. Ráadásul olyan elektromos meghajtásúra, amihez te magad termeled az eletromos áramot. Méghozzá azáltal, hogy lépkedni - egészen pontosan helyben járni - kezdesz egy futópadra emlékeztető futószalagon. Mindezt a nyílt utcán, más emberek szeme láttára. Ugye, hogy ez már így leírás alapján is elképesztően kínos jelenet? Hát még a valóságban! Bizonyítéknak itt egy húsvér emberekkel forgatott rövid videó a nemrég kifejlesztett szerkezetről, ami, ha elterjed, a királya lehet annak a nagy járműcsaládnak, ami a beer bike-tól a túlméretezett, eketromos meghajtású turistagördeszkáig terjed.

link Forrás

Ja és ami a legjobb: a cucc a neve alapján a NER és az Új Uralkodó Osztály kedvenc járműve lehet, letaszítva a trónról a magánrepülőt, a helikoptert és a luxusfelszerelésú Volkswagen kisbuszt is. A neve ugyanis 

LOPIFIT.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.