Tudtad, hogy Zlatan Ibrahimovic micsoda fergeteges komikus színész?

media
2018 május 12., 06:45

Zlatan Ibrahomovic nemcsak a füvön, rövidgatyában és mezben, hanem a szó hagyományos értelmében is pompásan tud színészkedni. Nekem legalábbis ez derült ki az alábbi szkeccsből, ami az Amerikában éjszakai showműsort vezető James Corden műsorában ment le, és amiben Zlatan egy Zlatan Inrahimovic nevű vidámparki jövendőmodót alakít, Corden pedig - tudod, egy állandó műsorszámában ő szokta megénekeltetni az utasait sofőrként - Cordent. Így:

link Forrás

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.