Még mindig tolja a pénzt az állam Simicska cégébe

politika
2018 május 13., 03:59

Úgy látszik, hogy a magyar állam még mindig nem tudott teljesen túllépni korábbi meghitt kapcsolatán Simicska Lajos érdekeltségeivel. Most is életben vannak azok szerződések, amiket alapján az állami Szerencsejáték Zrt. még a nagy összeveszés előtt, 2013-ban kötött Simicska cégével, a Hung-Ister Zrt.-vel.

A megállapodások idén januárban léptek életbe, ami 2,3 milliárdot jelent Simicska cégének a a sorsolási műsorok gyártásáért és a sorsolási műsorokhoz kapcsolódó üzemeltetési költségekért. A Zoom megjegyzi, hogy a Szerencsejáték Zrt. oldalán valamiért csak április 23-án, vagyis jóval a választások után jelent meg.

De a Szerencsejáték Zrt. megbízásaiból, a rendszerhez hűséges üzleti körök is kapnak. Kuna Tibor PR-ügynökségének, a Trinity Communications Kft.-nek egy 5,5 milliárd forintos keretösszegű szerződés élesedett januárban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.