Tizenkét embert vittek be a rendőrök a bulinegyedből drogozás miatt

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Szombat hajnalban a rendőrök razziát tartottak a VII. kerületben, egy Akácfa utcai szórakozóhelyen, mert kaptak egy fülest, hogy ott kábítószert fogyasztanak, illetve terjesztenek. 

A szórakozóhelyen a rendőrök kábítószer fogyasztáshoz kapcsolódó tárgyakat találtak és foglaltak le. A nyomozók a szórakozóhelyről 12 embert állítottak elő a kerületi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük kábítószer birtoklása vétség miatt nyomoznak. 

Az akcióban az erzsébetvárosi rendőrökön kívül részt vettek a BRFK V., VI. és VIII. kerületi Rendőrkapitányság, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály, a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai is. (police.hu)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.