Tizenkét embert vittek be a rendőrök a bulinegyedből drogozás miatt

Szombat hajnalban a rendőrök razziát tartottak a VII. kerületben, egy Akácfa utcai szórakozóhelyen, mert kaptak egy fülest, hogy ott kábítószert fogyasztanak, illetve terjesztenek. 

A szórakozóhelyen a rendőrök kábítószer fogyasztáshoz kapcsolódó tárgyakat találtak és foglaltak le. A nyomozók a szórakozóhelyről 12 embert állítottak elő a kerületi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük kábítószer birtoklása vétség miatt nyomoznak. 

Az akcióban az erzsébetvárosi rendőrökön kívül részt vettek a BRFK V., VI. és VIII. kerületi Rendőrkapitányság, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály, a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai is. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.