Tizenkét embert vittek be a rendőrök a bulinegyedből drogozás miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombat hajnalban a rendőrök razziát tartottak a VII. kerületben, egy Akácfa utcai szórakozóhelyen, mert kaptak egy fülest, hogy ott kábítószert fogyasztanak, illetve terjesztenek. 

A szórakozóhelyen a rendőrök kábítószer fogyasztáshoz kapcsolódó tárgyakat találtak és foglaltak le. A nyomozók a szórakozóhelyről 12 embert állítottak elő a kerületi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük kábítószer birtoklása vétség miatt nyomoznak. 

Az akcióban az erzsébetvárosi rendőrökön kívül részt vettek a BRFK V., VI. és VIII. kerületi Rendőrkapitányság, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály, a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai is. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.