A kínai család befogadott egy kiskutyát, 200 kilós örvös medve lett belőle

ÁLLAT
2018 május 14., 20:26
comments 139
link Forrás

Két éve még csak az tűnt fel a Jünnan tartományban élő kínai családnak, hogy a kis kutyus, akit eredetileg tibeti masztiffnak hittek, látványosan sokat eszik: egy doboz gyümölcs mellett egy egész kosár tésztát is betermelt egy nap.

A turpisság csak azután kezdett nagyon gyanús lenni, hogy az állat nem volt hajlandó abbahagyni a növekedést, majd elkezdett két lábon állva közlekedni.

„Ahogy nőtt, úgy lett egyre medveszerűbb” - emlékezett vissza a családanya, Yun asszony, aki egyébként eléggé fél a medvéktől, így nem a legjobb hónapjain volt túl.

A 200 kilósra duzzadt állatot végül a tartományi vadmentők vették kezelésbe, miután a család elkezdett aggódni saját biztonságáért, és jelezték, hogy gond van. A medve egy méter magasra nőtt. Még az állatmentők is úgy megrettentek tőle, hogy inkább elaltatták elszállítás előtt. Mint kiderült, egy örvös medvéről volt szó.

Az állat a feketepiacon több ezer fontot is megér. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.