Deutsch Bence befejelte a magyar öngóltörténelem egyik legnagyobb öncsukafejesét

Az MTK egy fordulóval korábban már visszajutott az Nb1-be, a Győr elleni vasárnapi hazai meccs pedig úgy indult, hogy megvan a bajnoki cím is, mivel a Kisvárda délután kikapott.

Az ünnepi hangulatot, ha ez lehetséges, csak tovább fokozta, hogy alig kezdődött el a meccs, amikor Deutsch balhátvéd egy beadást - miközben a közelében sem volt győri játékos - méterekről bevetődve, a Shaolin soccer című futballszakmai alapfilm stílusában fejelt be a saját kapujába.

Az eset annyira feltüzelte a csapatot, hogy az MTK 3 perc múlva már egyenlített is egy pöpec góllal, majd 3-1-re nyerte a meccset.

Az eset azért is titokzatos, mert Deutsch ettől eltekintve egyértelműen élete idényét futotta, stabilan védekezett és még gólokat is lőtt, mindezidáig az ellenfelek kapujába.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.