Deutsch Bence befejelte a magyar öngóltörténelem egyik legnagyobb öncsukafejesét

sport
2018 május 14., 09:50
comments 115

Az MTK egy fordulóval korábban már visszajutott az Nb1-be, a Győr elleni vasárnapi hazai meccs pedig úgy indult, hogy megvan a bajnoki cím is, mivel a Kisvárda délután kikapott.

Az ünnepi hangulatot, ha ez lehetséges, csak tovább fokozta, hogy alig kezdődött el a meccs, amikor Deutsch balhátvéd egy beadást - miközben a közelében sem volt győri játékos - méterekről bevetődve, a Shaolin soccer című futballszakmai alapfilm stílusában fejelt be a saját kapujába.

link Forrás

Az eset annyira feltüzelte a csapatot, hogy az MTK 3 perc múlva már egyenlített is egy pöpec góllal, majd 3-1-re nyerte a meccset.

Az eset azért is titokzatos, mert Deutsch ettől eltekintve egyértelműen élete idényét futotta, stabilan védekezett és még gólokat is lőtt, mindezidáig az ellenfelek kapujába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.