Újabb Nemzeti Konzultációt tervez a kormány

POLITIKA
2018 május 14., 11:24
comments 227

Rogán Antal az Igazságügyi Bizottság meghallgatásán jelentette be, hogy a kormány a következő ciklusban tart nemzeti konzultációkat. A következő a demográfiai fordulatról fog szólni. Orbán Viktor nemrég egy rádióinterjúban jelentette be, hogy 20-30 éves megállapodást akar kötni a magyar nőkkel. A propagandaminiszter hozzátette, hogy az utóbbi konzultációk témáját sem engedik el teljesen, és lesznek kérdések a bevándorlásról is.

A konzultációt most is Rogán minisztériuma szervezi. Ő erre a feladatra úgy tekint, hogy „egyetértési pontokat kell kialakítania a választókkal”. Úgy értékeli, hogy az utóbbi időszakban ezt sikeresen teljesítette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.