A DK is beáll Győri Péter mögé

Budapest
2018 május 15., 10:14
comments 101

"A Demokratikus Koalíció ezúttal hivatalosan bejelenti, hogy az elmúlt hetek egyeztetéseinek eredményeképp Győri Pétert támogatja a józsefvárosi időközi polgármester-választáson," közölte a párt fővárosi képviselője kedden napközben. Gy. Németh Erzsébet az MTI-hez eljuttatott közleményében kijelentette:

"Győri egy hiteles és független jelölt, akit helyben ismernek és elismernek. Alkalmas arra, hogy az ellenzék támogatásával a háta mögött legyőzze a Fideszt és bebizonyítsa: a Fidesznél nem csak az országot, hanem egy kerületet is csak jobban lehet vezetni."

A Menhely Alapítvány vezetőjét így már hat párt támogatja hivatalosan: a DK, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP, a Momentum és a Liberálisok. Józsefvárosban azután írtak ki július 8-ára időközi polgármester választást, hogy a kerület eddigi vezetője, Kocsis Máté bekerült az Országgyűlésbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.