Egy teljes nyomozócsoport üldözi a mérgezett tejes zsarolót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombaton adott ki közleményt a Nébih, amiben arra figyelmeztette a vásárlókat, hogy 

"valaki több üzletlánc tejtermékeit is beszennyezte, hogy gazdasági kárt okozzon ezzel."

Azóta kiderült: egyetlen mérgezett tejet sem találtak az ellenőrök, és megbetegedésről sem érkezett hír. A Magyar Idők úgy tudja, hogy a Nébih a rendőrséghez fordult, a Nemzeti Nyomozó Iroda pedig egy nyomozócsoportot állított fel a zsaroló elfogására. A lap ágazati forrásokra hivatkozva írja, hogy a mérgezéssel fenyegetőző személy

több milliót kért az üzletláncoktól, de egy forintot sem kapott.

Külön gyanús többeknek, hogy a nyilvánosságra hozott lista szerint csak és kizárólag magyar gyártók termékeire vonatkozott a fenyegetés. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.