Győri Péter: Nem félek. Éltem már egypárti diktatúrában

POLITIKA
2018 május 15., 05:28
comments 85

Elfogadja a jobbikos szavazatokat, de egyelőre nem tudja, hogy a párt beáll-e mögé, mondta hétfő este a HírTV Egyenesen című műsorában az ellenzéki pártok közös VIII. kerületi polgármester-jelöltje. Győri Péter kijelentette: el sem gondolkodott volna az induláson, ha a hét párt nem támogatta volna. Józsefvárosban azután írtak ki július 8-ára időközi polgármester választást, hogy a kerület eddigi vezetője, Kocsis Máté bekerült az Országgyűlésbe. Győri függetlenként indul az MSZP, az LMP, a DK, a Párbeszéd, a Momentum és a Liberálisok támogatásával. A Menhely Alapítvány vezetője Kálmán Olgának kijelentette: sok jóra való ember, akik tennének Józsefvárosért, féltik a lelki békéjüket és a családjukat, 

"ez volt a különbség, hogy én nem félek."

link Forrás

"Hozzászoktam bizonyos körülményekhez, nagyon edzett vagyok. Éltem már egypárti diktatúrában, ez mondjuk egy szomorú tény, hogy most hol tartunk,"

indokolta bátorságát. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.