Hasfájás miatt hívta ki a mentőket a baranyai lány, miközben vizsgálták, hirtelen megszült, pedig nem is tudta, hogy terhes

Egészségügy
2018 május 15., 12:18
comments 595

Egészen elképesztő történetről számol be az Országos Mentőszolgálat fb-oldala.

Egy Baranya megyében lakó fiatal lány azzal hívta ki a mentőket, hogy hasi fájdalmai vannak. A kiérkező mentősöket a mosdóban fogadva elmesélte, hogy előző nap elment ugyan a háziorvoshoz, de a panaszai azóta sem csillapodtak. Ekkor jött a meglepetés. Miközben a mentőápoló vizsgálni kezdte, a kuncsaft egyszer csak szült egy gyereket.

"Mint kiderült, fogalma sem volt róla, hogy áldott állapotban volt az elmúlt hónapokban"

- fogalmaz az OMSZ bejegyzése.

De ezzel közel sem volt vége az elképesztő kalandoknak!

"A sokat látott mentőápolónak szinte megdöbbenni sem volt ideje, hisz a baba nem sírt fel. A mentők azonnal megkezdték az újraélesztését és körülbelül fél perccel később a baba megmozdult, levegőt vett és hangosan sírni kezdett."

Az anyát végül mentőhelikopter, az újszülöttet pedig koraszülöttmentő szállította kórházba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.