Mészáros Lőrinc kiöltözött, mint Tiborcz Pista Krisztus nevenapján

divat
2018 május 15., 10:07

Olvasónk délelőtt lefotózta, amint Mészáros Lőrinc és Tiborcz István a Mom Park egyik éttermében, a Leroy Bistróban beszélgetett.

photo_camera Az új, kétharmados NER-VIP Fotó: olvasónk

Azóta más is jelezte, hogy látta őket a budai bevásárlóközpontnál. Olvasónk a Leroy előtt fotózta le a miniszterelnök vejét. De álljunk meg egy szóra! Ki ez a szemtelenül jóképű pasas? Mármint nem az OLAF-vizsgálat célkeresztjében álló pufimellényes „energetikai menedzser”, hanem az a fiatal divatdiktátor, az a Fluor Tomi-hasonmás!

link Forrás

Nem csalás – bár ez az ő esetében most sem teljesen kizárható –, nem ámítás: a felcsúti, dollármilliárdos mezőgazdasági szakember az a lezser fickó, az a színpompás hipster!

Mészáros Lőrinc kiöltözött, mint Tiborcz Pista Krisztus neve napján!

Tiborcz István és Mészáros Lőrinc a MOM Park előtt 2018-ban
photo_camera A dzseki, a tatyó, a bakancs! Mintha most ugrott volna le egy New Yorker-kirakatból! Fotó: olvasónk/444

Már csak egy kérdés van: mi lehet abban az uniszex dizájnertáskában?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.