Váratlanul lemondott Kósa bizalmasa, Orendi Mihály

sport
2018 május 15., 04:01
comments 61

Minden előjel nélkül, váratlanul lemondott szombaton a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ügyvezető igazgatói posztjáról Orendi Mihály, tudta meg a 24.hu. A Kósa Lajos elnökletével működő sportszervezettől úgy köszönt el Orendi, hogy az története legnagyobb beruházása előtt áll: 43 milliárd forintért épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.

Balról jobbra: Bathó Ferenc, a  Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség alelnöke, Fiák István, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke, Kósa Lajos miniszter, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke és Orendi Mihály, a szövetség ügyvezető igazgatója
photo_camera Balról jobbra: Bathó Ferenc, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség alelnöke, Fiák István, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke, Kósa Lajos miniszter, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke és Orendi Mihály, a szövetség ügyvezető igazgatója Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Emlékezetes: a Kósa bizalmasaként számon tartott Orendi Mihály még közös céget is pénzelt és máig fenntart a csengeri 1300 milliárdos szélhámos nővel. Az Észak-Atlanti Pénzügyi Befektető Kft. létrehozását, és tőkéjét Orendi fizette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.