Váratlanul lemondott Kósa bizalmasa, Orendi Mihály

2018 május 15., kedd 4:01
61

Minden előjel nélkül, váratlanul lemondott szombaton a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ügyvezető igazgatói posztjáról Orendi Mihály, tudta meg a 24.hu. A Kósa Lajos elnökletével működő sportszervezettől úgy köszönt el Orendi, hogy az története legnagyobb beruházása előtt áll: 43 milliárd forintért épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.

Balról jobbra: Bathó Ferenc, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség alelnöke, Fiák István, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke, Kósa Lajos miniszter, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke és Orendi Mihály, a szövetség ügyvezető igazgatója Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Emlékezetes: a Kósa bizalmasaként számon tartott Orendi Mihály még közös céget is pénzelt és máig fenntart a csengeri 1300 milliárdos szélhámos nővel. Az Észak-Atlanti Pénzügyi Befektető Kft. létrehozását, és tőkéjét Orendi fizette.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt