Váratlanul lemondott Kósa bizalmasa, Orendi Mihály

Minden előjel nélkül, váratlanul lemondott szombaton a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ügyvezető igazgatói posztjáról Orendi Mihály, tudta meg a 24.hu. A Kósa Lajos elnökletével működő sportszervezettől úgy köszönt el Orendi, hogy az története legnagyobb beruházása előtt áll: 43 milliárd forintért épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.

Balról jobbra: Bathó Ferenc, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség alelnöke, Fiák István, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke, Kósa Lajos miniszter, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke és Orendi Mihály, a szövetség ügyvezető igazgatójaFotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Emlékezetes: a Kósa bizalmasaként számon tartott Orendi Mihály még közös céget is pénzelt és máig fenntart a csengeri 1300 milliárdos szélhámos nővel. Az Észak-Atlanti Pénzügyi Befektető Kft. létrehozását, és tőkéjét Orendi fizette.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.