Palkovics, Altusz Kristóf és Kumin Ferenc együtt szemlézte a CEU New York-i kampuszát

Komoly kormányküldöttség tekintette meg április 13-án a CEU amerikai oktatási helyszínét a New York állambeli Bard College-ban, mondta a CEU rektorhelyettese a HírTV Egyenesen című műsorában szerda este. Enyedi Zsolt elmondása szerint a küldöttségben ott volt

Palkovics László, Altusz Kristóf és Kumin Ferenc is.

"Úgy hallottam, hogy tetszett nekik, amit láttak," tette hozzá Enyedi. Elmondása szerint akkor a küldöttség kijelentette, hogy

elégedett azzal, amit látott. Valóban teljesült az oktatás feltétele. Már csak egy dolog lenne hátra: a nemzetközi megállapodás.

Enyedi szerint ez már szeptember készen volt, de New York állam a hetekben újra elküldte a szöveget a magyar félnek, hogy írja alá. Ez eddig mégsem történt meg. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.