Palkovics, Altusz Kristóf és Kumin Ferenc együtt szemlézte a CEU New York-i kampuszát

POLITIKA
2018 május 16., 21:08
comments 112

Komoly kormányküldöttség tekintette meg április 13-án a CEU amerikai oktatási helyszínét a New York állambeli Bard College-ban, mondta a CEU rektorhelyettese a HírTV Egyenesen című műsorában szerda este. Enyedi Zsolt elmondása szerint a küldöttségben ott volt

Palkovics László, Altusz Kristóf és Kumin Ferenc is.

"Úgy hallottam, hogy tetszett nekik, amit láttak," tette hozzá Enyedi. Elmondása szerint akkor a küldöttség kijelentette, hogy

elégedett azzal, amit látott. Valóban teljesült az oktatás feltétele. Már csak egy dolog lenne hátra: a nemzetközi megállapodás.

Enyedi szerint ez már szeptember készen volt, de New York állam a hetekben újra elküldte a szöveget a magyar félnek, hogy írja alá. Ez eddig mégsem történt meg. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.