Rossz nézni, amit Erzsébet királynő és Erdogan művelnek

bulvár
2018 május 16., 11:12
comments 180

Háromnapos látogatáson járt az Egyesült Királyságban a sorsdöntő választásra készülő török autokrata. Ennek része volt a megtiszteltetés, hogy fogadta őt és kedves nejét a 92 éves uralkodó.

A királyi család YouTube-jára feltöltött videón először Erdogan álldogál kínosan sokáig az ajtóban, utána pedig azt látjuk, hogy Erzsébet királynő oldalra dőlve próbál kontaktusba lépni Erdogan feleségével, de ez is borzalmasan nehezen jön össze.

link Forrás

Ahogy látom, ezek a teázások a királynővel ritkán sikerülnek igazán fergetegesre. Még az olyan nagy showmanek mint Trudeau és Obama is feszengenek kicsit.

link Forrás
link Forrás

Talán még James Bond jött ki a legjobban a találkozásból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.