Donald beájulna: két új cápa érkezett a Tropicariumba

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, a cápák esküdt ellensége bizonyára nem értékelné, hogy két új cápa érkezett a Tropicariumba:

Szabolcs Valentin, a Tropicarium munkatársa egy 130 cm hosszú szirticápát vagy más néven homokpadi cápát figyel a budapesti Tropicarium – Óceanárium nagy cápás medencéjében, ahová két új cápa érkezett 2018. május 17-én.Fotó: Czimbal Gyula/MTI/MTVA
A halak egy francia akvárium szaporulatából származnak. Ez a faj akár a 250 centiméteres testhosszt és a 117,9 kilogrammos testsúlyt is elérheti.Fotó: Czimbal Gyula/MTI/MTVA

Eközben Szegedre Németországból három ázsiai elefánt érkezett: május 27-én lehet először látni Shah Rukhot és Shantit, a két fiatal, 10 éves hím elefántot, amik az osnabrück állatkertből jöttek, illetve a legfiatalabb, 5 éves Tarut, ami a hannoveri állatkertből jött a Szegedi Vadasparkba.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.