Megnőttek a cápamentők adományai, miután kiderült, hogy Trump azt szeretné, bárcsak kiirtanák a világ összes cápáját

környezetvédelem
2018 január 24., 07:24

Donald Trump amerikai elnök egykori pornósztár-szeretője 2011-ben beszélt arról, hogy Trump beszélgetés közben cápás természetfilmeket nézett, és szenvedélyesen beszélt arról, mennyire gyűlöli a cápákat. Az akkor még csak milliárdos-celeb Trump állítólag azt mondta, hogy sosem támogatna cápavédő szervezeteket. A tévésztár 2013-ban is arról írt a Twitteren, hogy: „A cápák az utolsók a listámon.”, de hogy milyen listán, az nem világos.

link Forrás

Ennyi elég is volt Trump ellenségeinek: a Market Watch szerint hirtelen megnőttek a cápákkal kapcsolatos felajánlások, az Atlantic White Shark Conservancy és a Sea Shepherd Conservation Society arról számolt be, hogy több adományt is kaptak, amikhez Trump cápaellenes szövegeit csatolták. (The Slot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.