Itt van egy perc Röhrig Géza új amerikai filmjéből

A Zoom hívja fel a figyelmet, hogy felkerült az internetre egy jelenet abból az új játékfilmből, aminek egyik főszereplője Röhrig Géza. Röhrig első filmes alakítása a Saul fiában volt. A Saul fia hatalmas világsiker lett, többek között nagydíjat nyert Cannes-ban, és megkapta a legjobb nem angol nyelvű filmnek járó Oscar-díjat is.

Az Amerikában élő Röhrig hullamosóként dolgozott az utóbbi időben egy zsidó ravatalozóban. A közelmúltban viszont másodszor is elvállalt egy filmszerepet, ezúttal  Shawn Snyder amerikai rendező első játékfilmjében játszik egy ortodox zsidót, aki egy biológus professzortól vár segítséget, halott feleségéről szóló látomásai kezeléséhez.

A To Dust című film elejéből való a jelenet, ami most megtekinthető:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.