Itt van egy perc Röhrig Géza új amerikai filmjéből

FILM
2018 május 17., 08:40
comments 35

A Zoom hívja fel a figyelmet, hogy felkerült az internetre egy jelenet abból az új játékfilmből, aminek egyik főszereplője Röhrig Géza. Röhrig első filmes alakítása a Saul fiában volt. A Saul fia hatalmas világsiker lett, többek között nagydíjat nyert Cannes-ban, és megkapta a legjobb nem angol nyelvű filmnek járó Oscar-díjat is.

Az Amerikában élő Röhrig hullamosóként dolgozott az utóbbi időben egy zsidó ravatalozóban. A közelmúltban viszont másodszor is elvállalt egy filmszerepet, ezúttal Shawn Snyder amerikai rendező első játékfilmjében játszik egy ortodox zsidót, aki egy biológus professzortól vár segítséget, halott feleségéről szóló látomásai kezeléséhez.

A To Dust című film elejéből való a jelenet, ami most megtekinthető:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.