Nem az Atlético Madrid, hanem Simeone mester lassított felvételen ugráló kislánya nyerte meg az Európa Liga döntőjét

sport
2018 május 17., 07:42
comments 23

Sokan ünnepelték csütörtökön késő este az Atletico Európa-liga-győzelmét, de olyan jó minőségű szuperlassításban kevesen, mint a spanyolok edzője, Diego Simeone negyedik gyermeke, Francesca. Az egész tévéközvetítésből az a pár pillanat lett igazán népszerű, ami a Simeone-család lefújás utáni ünneplését mutatta, a középpontban a felnőttekkel kényszerűségből együtt pattogó kislánnyal. (Mellette az anyja és az egyik bátyja öleli az apját.)

link Forrás

Na, csak nem te vagy Francesca? Ugye!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.