Ól inkluziv: Belenéztek a távozó orosz turisták bőröndjeibe egy török hotelben, és még most sem tértek magukhoz a látványtól

Egy török szálloda személyzete megelégelte, hogy mindenből nagyon sok fogy, és a távozásban lévő turnus orosz üdülőinek szétpakolták a bőröndjeit.

Kiderült, hogy a jól megtömött poggyászban minden volt, amit a szállodából csak mozdítani lehetett. Teafiltertől a vécépapírgurigákig, törülközőktől a papucsokig, és mindenből nagyon sok. A tettenérést videóra rögzítették:

Amikor az egyik hölgytől megkérdezik a filmen, hogy minek ez a sok törülköző, azt mondja, hogy a gyerekei születésnapjára vitte volna, akik ketten vannak, és sokszor maszatosak a sütik és gyümölcsök fogyasztását követően. 

Az eset Antalyában történt, ahol kilométereken át egymást érik az all inclusive szolgáltatást nyújtó szállodák a tengerparton, és általában nagyon sok az orosz turista arrafelé. (internethaber.com)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.