Évi 360 ezer forintot keres a brit férfi a majonézgyűlöletével

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Chris Owen 39 éves, az angliai High Wycombe-ban lakik, és

szívből gyűlöli a majonézt. 

A Nagy-Britannia legnagyobb sopánkodójának becézett férfi nem rejti véka alá ezt a tulajdonságát, és amikor csak teheti, szóvá teszi, ha valamibe kérés nélkül vagy kérése ellenére majonézt tesznek. Irritálja még a rossz kiszolgálás, és ezt sem szokta szó nélkül hagyni. Chris Owennek a BBC-nek elmondta, havonta 90, éves szinten 1000 fontot keres azzal, hogy balhét csap, ha a kifejezett kérése ellenére majonézt tesznek az ételébe. Azóta, hogy először tett panaszt, összesen 3000 fontra, tehát több mint egymillió forintra tett szert. A férfi elmondta, 

a hamburger a legproblémásabb, a leggyakrabban ebbe tesznek a szószból, akár kéri, akár nem. 

Owen általában kedvezményt kap ilyenkor az árból, vagy teljes visszatérítést, így jön ki a fent említett összeg. A vezető beosztásban dolgozó PR-os szerint az embereknek ki kell állniuk magukért.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.