Lázár sajnos nem ért oda az új kormány első fotójára, de mi ráretusáltuk

Az új kormányból kimaradó Lázár Jánost szerdán délután a választókörzetében kaptuk el, és kérdeztünk tőle egy csomó dolgot, többek közt azt, miért nem szerepel a Fidesz-frakció hivatalos fotóján. A párt képviselői az Országgyűlés megalakulásakor álltak össze a parlamentben egy közös fotóra, ezen azonban Lázár nem volt rajta, éppen ezért sokan arról találgattak, az exminiszter hátrébb szeretne vonulni a pártból is, és talán Orbánnal sem felhőtlen a viszonya.

A választék: a Fidesz-KDNP frakciójának tagjai az Országház fõlépcsõjén az Országgyûlés alakuló ülése elõtt 2018. május 8-ánFotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Lázár a 444-nek azt mondta, a frakciófotón csak azért nem szerepel, mert elaludt, és nem tudott időben Pestre érni Hódmezővásárhelyről. Sőt, elárulta azt is, hogy a 2010-es frakciófotón sem szerepelt, de akkor kérte, hogy retusálják rá utólag a képre.

Pénteken megalakult az új kormány, esküt tettek a miniszterek, és elkészült a 4. Orbán-kormány első hivatalos fotója is, ez:

Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Lázár értelemszerűen ezen sem szerepel, de elvégeztük azt a szívességet az utókornak, hogy kérés nélkül is ráretusáltuk:

Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA - Utómunka: Botos Tamás/444
Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.