Lezuhant egy Boeing 737-es a havannai repülőtéren

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Nem sokkal a felszállást követően lezuhant egy Boeing 737-es utasszállító a havannai José Martí repülőtéren, írja a BBC. A kubai Cubana de Aviacion légitársaság belföldi gépe Holguín városba repült volna. A Reuters szerint a repülőn 104 utas volt. A kubai állami média szerint

több mint százan életüket vesztették a balesetben, de három túlélőt kritikus állapotban szállítottak kórházba.

Fotó: YAMIL LAGE/AFP
Fotó: YAMIL LAGE/AFP

Helyi jelentések szerint a gépet a Cubana de Aviación a mexikói Damojh légitársaságtól bérelt. 


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.