Szabó Tímea: Fodor Gábort nem érdekli semmi más, csak a pénz

2018 május 18., péntek 12:49
212

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője péntek délután tartott sajtótájékoztatót, ahol lényegében elismerte, hogy Molnár Gyula a párt háta mögött kötött megállapodást a Liberális Párttal. Ez a megállapodás vezetett oda, hogy Bősz Anett pénteken kilépett a Párbeszéd frakciójából.

„A hír igaz, egy ilyen írásos megállapodás létrejött, ezt Fodor Gábor már pár héttel ezelőtt szóban jelezte, hogy van ilyen megállapodás. 

Mi a saját dokumentumtárunkban ilyet nem találtunk” 

- mondta Tóth. Végül kedden, személyesen adta át az iratot, mely „valóban pénzügyi kötelezettséget ró, vagy rótt volna a Magyar Szocialista Pártra.”

Molnár Gyula ténykedésének lehet, hogy jogi következményei is lesznek. Bősz Anett kilépéséről azt mondta, „a Magyar Szocialista Párt nem zsarolható”. Pénzért nem hajlandók engedményeket tenni, és úgy véli, a Liberális Párt politikusának vissza kéne adnia a mandátumát. 

Szabó Tímea hozzátette, a Párbeszéd frakciója is ma délelőtt értesült Bősz Anett kilépéséről, 

de nem a Liberálisok szóltak nekik, hanem az Országgyűlés Hivatala.

Fodor Gábor levelét csak ezután kapták meg. Szabó megjegyezte, a sajtó még ennél is előbb tudott a dologról. Szabó végül összefoglalata a véleményét Fodor Gáborról

Sajnálattal veszem tudomásul, hogy Fodor Gábort nem érdekli semmi más, csak a pénz. A politikai teljesítménye, a NER lebontása az ő szemében továbbra is egy sokadlagos kérdés.”


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt