Veiszer Alindát a szlovák köztévé csábítja

Média
2018 május 18., 18:07
comments 173

A választások után rúgták ki a HírTV-től Veiszer Alindát, aki most a Magyar Nemzetből újjáéledt Magyar Hang című lapnak adott interjút. Elárulta, hogy mikor felkérték, akkor a választásokig garantálták neki az interjúműsora létét, így egyrészt nem lepte meg, hogy kirúgták, másrészt viszont igen,

"este tizenegykor is sikerült emelni a nézettséget, és a műsort nem kevés helyen idézték. Számos botrány tőlünk robbant ki. Nem is olyan jelzések érkeztek felénk, hogy megszűnésre kellene számítani. Ilyen értelemben persze, megrázott."

Arra a kérdésre, hogy hol folytatja, úgy válaszolt, hogy

"egy szomszéd ország, Szlovákia közmédiája keresett meg, hogy dolgozzak ott. Tényleg a határt át kell lépnem, hogy egy alapvetően közszolgálati műsorban dolgozhassak? Nem tudom, mit hoz a jövő, de azért ez alapvetően kritika a magyar médiának."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.