Hat magyar érem a szegedi kajak-kenu világkupa szombati napján

Három ezüstöt és három bronzérmet nyertek a magyar evezősök a Szegeden zajló kajak-kenu világkupa szombati versenynapján - írja az MTI. 

Kilenc döntőben összesen 15 magyar egység száll vízre, közülük a nőknél K-1 500-on Bodonyi Dóra, a férfiak K-1 1000 méteres döntőjében Kopasz Bálint második helyen végzett, C-2 500 méteren pedig Hajdu Jonatán és Fekete Ádám szerzett ezüstérmet. 

Női kenu kettes 200 méteren Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső harmadik helyen végzett, ugyanők 500 méteren szintén bronzérmet szereztek, a férfiak közt pedig K-2 500-ason a Nádas Bence-Erdőssy Csaba kettős nyert bronzérmet.

A paradöntőkben is született magyar érem: Juhász Tamás VL2 200 méteren lett harmadik.

A verseny vasárnapig tart, 60 ország közel 700 sportolója versenyez, a magyar csapat 62 fős.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.