Tállai államtitkár csapata móresre tanította Orbán miniszterelnök kedvenceit

foci
2018 május 19., 17:07
comments 38
Pintér mester, a Puskás Akadémia vezetőedzője nem lehetett elégedett most szombaton
photo_camera Pintér mester, a Puskás Akadémia vezetőedzője nem lehetett elégedett most szombaton Fotó: botost/444.hu

Zajlik az élet a magyar élvonalban is, ahol a 31. fordulót rendezik szombaton. A Honvéd a Ferencvárost fogadja este, de a többi mérkőzést már lejátszották. 

A bajnoki cím szempontjából legfontosabb meccsen a listavezető Videoton idegenben legyőzte a Vasast és ezzel 4 pontra növelte előnyét a második Ferencváros meccse előtt. A Vasas utolsó, 2 pontra lemaradva a még bennmaradó helyen álló Diósgyőrtől, amely úgy is le tudta győzni a Paksot, hogy sokáig emberhátrányban kellett játszaniuk. 

Érdekes eredmény, hogy az utolsó helyezett Balmazújváros valósággal lemosta a pályáról a bronzéremért versenyben lévő Debrecen csapatát, így pedig van még esélye a bennmaradásra, míg a Mezőkövesd idegenben győzött a felcsúti Pancho Arénában az elmúlt hetekben jó formába lendült Pintér-legények ellen. 

NB1, 31. forduló:

Diósgyőr - Paks 1-0
Puskás Akadémia - Mezőkövesd 1-2
Haladás - Újpest 1-1
Balmazújváros - Debrecen 4-0
Vasas-Videoton 0-3
Honvéd - Ferencváros  - 19.30

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.