Tállai államtitkár csapata móresre tanította Orbán miniszterelnök kedvenceit

Pintér mester, a Puskás Akadémia vezetőedzője nem lehetett elégedett most szombatonFotó: botost/444.hu

Zajlik az élet a magyar élvonalban is, ahol a 31. fordulót rendezik szombaton. A Honvéd a Ferencvárost fogadja este, de a többi mérkőzést már lejátszották. 

A bajnoki cím szempontjából legfontosabb meccsen a listavezető Videoton idegenben legyőzte a Vasast és ezzel 4 pontra növelte előnyét a második Ferencváros meccse előtt. A Vasas utolsó, 2 pontra lemaradva a még bennmaradó helyen álló Diósgyőrtől, amely úgy is le tudta győzni a Paksot, hogy sokáig emberhátrányban kellett játszaniuk. 

Érdekes eredmény, hogy az utolsó helyezett Balmazújváros valósággal lemosta a pályáról a bronzéremért versenyben lévő Debrecen csapatát, így pedig van még esélye a bennmaradásra, míg a Mezőkövesd idegenben győzött a felcsúti Pancho Arénában az elmúlt hetekben jó formába lendült Pintér-legények ellen. 

NB1, 31. forduló:

Diósgyőr - Paks 1-0
Puskás Akadémia - Mezőkövesd 1-2
Haladás - Újpest 1-1
Balmazújváros - Debrecen 4-0
Vasas-Videoton 0-3
Honvéd - Ferencváros  - 19.30

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.