Tállai államtitkár csapata móresre tanította Orbán miniszterelnök kedvenceit

Pintér mester, a Puskás Akadémia vezetőedzője nem lehetett elégedett most szombatonFotó: botost/444.hu

Zajlik az élet a magyar élvonalban is, ahol a 31. fordulót rendezik szombaton. A Honvéd a Ferencvárost fogadja este, de a többi mérkőzést már lejátszották. 

A bajnoki cím szempontjából legfontosabb meccsen a listavezető Videoton idegenben legyőzte a Vasast és ezzel 4 pontra növelte előnyét a második Ferencváros meccse előtt. A Vasas utolsó, 2 pontra lemaradva a még bennmaradó helyen álló Diósgyőrtől, amely úgy is le tudta győzni a Paksot, hogy sokáig emberhátrányban kellett játszaniuk. 

Érdekes eredmény, hogy az utolsó helyezett Balmazújváros valósággal lemosta a pályáról a bronzéremért versenyben lévő Debrecen csapatát, így pedig van még esélye a bennmaradásra, míg a Mezőkövesd idegenben győzött a felcsúti Pancho Arénában az elmúlt hetekben jó formába lendült Pintér-legények ellen. 

NB1, 31. forduló:

Diósgyőr - Paks 1-0
Puskás Akadémia - Mezőkövesd 1-2
Haladás - Újpest 1-1
Balmazújváros - Debrecen 4-0
Vasas-Videoton 0-3
Honvéd - Ferencváros  - 19.30

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.