Több helyen is illegálisan tartott fegyvereket foglalt le a rendőrség

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Több fegyverfoglalásról számolt be szombaton a rendőrség hivatalos oldala. Csütörtökön Nagyszénáson lőfegyvereket és lőszereket foglaltak le a békéscsabai rendőrök és a NAV munkatársai egy házkutatás során egy garázsban. A pénzügyőrök és revizorok az autójavítóként működő garázsban egy távcsöves puskát, egy flóbert pisztolyt és több ezer töltényt találtak. 

Az 55 éves tulajdonos azzal védekezett, hogy egy orosházi ismerőse kérésére tárolta csak az engedély nélküli fegyvereket. A rendőrök kiszálltak a másik férfihez is, akinél további fegyvereket, lőszereket, és fegyverek átalakításához használatos eszközöket foglaltak le. Mindkét férfi ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. 

Pénteken a TEK műveleti egysége és pásztói rendőrök egy bejelentés nyomán egy 61 éves csécsei férfi lakókocsijánál razziázott. Összesen nyolc lőszert és egy lőfegyvert foglaltak le a férfinél, akinek nem volt engedélye azok tartására.  A férfi ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.