Több helyen is illegálisan tartott fegyvereket foglalt le a rendőrség

Több fegyverfoglalásról számolt be szombaton a rendőrség hivatalos oldala. Csütörtökön Nagyszénáson lőfegyvereket és lőszereket foglaltak le a békéscsabai rendőrök és a NAV munkatársai egy házkutatás során egy garázsban. A pénzügyőrök és revizorok az autójavítóként működő garázsban egy távcsöves puskát, egy flóbert pisztolyt és több ezer töltényt találtak. 

Az 55 éves tulajdonos azzal védekezett, hogy egy orosházi ismerőse kérésére tárolta csak az engedély nélküli fegyvereket. A rendőrök kiszálltak a másik férfihez is, akinél további fegyvereket, lőszereket, és fegyverek átalakításához használatos eszközöket foglaltak le. Mindkét férfi ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. 

Pénteken a TEK műveleti egysége és pásztói rendőrök egy bejelentés nyomán egy 61 éves csécsei férfi lakókocsijánál razziázott. Összesen nyolc lőszert és egy lőfegyvert foglaltak le a férfinél, akinek nem volt engedélye azok tartására.  A férfi ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.