Több helyen is illegálisan tartott fegyvereket foglalt le a rendőrség

bűnügy
2018 május 19., 15:27

Több fegyverfoglalásról számolt be szombaton a rendőrség hivatalos oldala. Csütörtökön Nagyszénáson lőfegyvereket és lőszereket foglaltak le a békéscsabai rendőrök és a NAV munkatársai egy házkutatás során egy garázsban. A pénzügyőrök és revizorok az autójavítóként működő garázsban egy távcsöves puskát, egy flóbert pisztolyt és több ezer töltényt találtak.

link Forrás

Az 55 éves tulajdonos azzal védekezett, hogy egy orosházi ismerőse kérésére tárolta csak az engedély nélküli fegyvereket. A rendőrök kiszálltak a másik férfihez is, akinél további fegyvereket, lőszereket, és fegyverek átalakításához használatos eszközöket foglaltak le. Mindkét férfi ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Pénteken a TEK műveleti egysége és pásztói rendőrök egy bejelentés nyomán egy 61 éves csécsei férfi lakókocsijánál razziázott. Összesen nyolc lőszert és egy lőfegyvert foglaltak le a férfinél, akinek nem volt engedélye azok tartására. A férfi ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. (police.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.