Kerítést fontolgat a montenegrói kormány az albán határra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Montenegróban is felmerült, hogy kerítést kellene építeni az ország déli határára. Ha több menekült érkezik majd Albánia felől, akkor megcsinálják, biztosította a lakosságot a tévében az ország határőr-parancsnoka.

Az utóbbi időszakban élénkült a forgalom a Görögország - Albánia - Montenegró útvonalon, és az albán hatóságok nem fogadják vissza az elkapott embereket. (Reuters)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.