Itt tart a Nyugat: osztrák részeg verte a magyar kalauzt

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség egy osztrák fiatal ellen, aki még tavaly nyáron bántalmazott egy részegen egy magyar kalauzt. Az ügyészség közleménye szerint a 27 éves férfi részegen, de jegy nélkül utazott a vonaton, amiért a kalauz Mosonszentmiklóson leszállította. Ekkor 

"azonban az önműködő ajtó záródása előtt visszanyúlt, és arcon ütötte a jegyvizsgálót, majd két kézzel megragadva le is rántotta őt a vonatról. Ezt követően a peronon is lökdöste, rángatta a sértettet, amitől mindketten elestek."

A közlemény szerint "a sértettnek a könyökén nyolc napon belül gyógyuló hámhorzsolásos sérülése keletkezett." A bűncselekmény miatt akár öt évet is kaphat az osztrák.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.