Tombol a liberális véleménydiktatúra: az Index, a Hvg, a HírTV és a Zoom újságírói sem hallgatják meg Bannont

politika
2018 május 22., 08:56

Miután hétfőn arról írtunk, hogy a Guardian kelet-közép-európai tudósítóját, Shaun Walkert nem látják szívesen Steve Bannon budapesti előadásán, kedden kiderült:

az Index, a Hvg, a HírTV és a Zoom.hu újságíróinak regisztrációját is visszautasították.

A Schmidt Mária vezette XXI. Század Intézet a Várkert Bazár szűkös befogadóképességével indokolta a negatív választ. Az Európa jövője nevű konferenciát a XXI. Század Intézet szervezi, ami az állami forrásokkal bőven kitömött Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány intézménye.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.