Tombol a liberális véleménydiktatúra: az Index, a Hvg, a HírTV és a Zoom újságírói sem hallgatják meg Bannont

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután hétfőn arról írtunk, hogy a Guardian kelet-közép-európai tudósítóját, Shaun Walkert nem látják szívesen Steve Bannon budapesti előadásán, kedden kiderült:

az Index, a Hvg, a HírTV és a Zoom.hu újságíróinak regisztrációját is visszautasították.

A Schmidt Mária vezette XXI. Század Intézet a Várkert Bazár szűkös befogadóképességével indokolta a negatív választ. Az Európa jövője nevű konferenciát a XXI. Század Intézet szervezi, ami az állami forrásokkal bőven kitömött Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány intézménye.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.