Balatonszemes polgármestere szerint a „kényelmes emberek” miatt kellett vasúti átjárót építeni

2018 május 23., szerda 14:42
84

Takács József nagyon nagyot ment a május 7-i testületi ülésen: a 24.hu írta meg, hogy a polgármester azt mondta, azért építettek vasúti átjárót a Csongor utcánál, mert „a kényelmes emberek nem tudnak 1 km-t gyalogolni.” Balatonszemesen azóta áll a bál, mióta Mészáros Lőrinc vasútépítésbe fogott a településen. Amihez nem mellesleg Orbán Győző gánti bányacégétől szállítottak zúzott követ. A beruházás komoly természeti károkat okozott, és bár a felújítás már egy éve befejeződött, de a terület rekultivációja a mai napig várat magára.

A mostani testületi ülésen nemcsak az átjáróról esett szó, Takács név szerint említett két nyaralótulajdonost is, akik Facebook-bejegyzései miatt szerinte két és félmillió forintos kárt szenvedett el Balatonszemes.

„Épül a vasúti fénysorompós átjáró, az alapozást végzik, alakul a 7-es útra történő csatlakozás. Egészen nem fog kiérni, mert a vasút kivitelező cég levonult egyes facebookozók miatt, Tar András és Kemény Gábor jóvoltából, ami 2,5 millió mínuszt eredményezett a községnek” - a jegyzőkönyv szerint pontosan így fogalmazott a polgármester. A 24.hu hozzáteszi, furcsa lenne, ha a kivitelező kommentek miatt nem fejezné be a munkát.

Végül csak megépült az átjáró, ezután hangzott el a kijelentést, miszerint a kényelmes ember miatt voltak kénytelenek megépíteni azt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt