Egy ország szorított a kicsi Fejér megyei településnek, hogy a csapata eljusson Európába

  • Puskás Akadémia-Újpest finálé volt a Magyar Kupában
  • Orbán Viktor hamarabb volt Újpest-szurkoló, mint fideszes, de most egy icipici Fejér megyei csapat sikerének drukkol, és vele az egész világ. 
  • Ha nyert volna a Felcsút, Európa is megismerhetette volna a magyar futball fellegvárát. 
  • De 11-esekkel kikapott.

Pintér Attila úgy bírózik, hogy nem bírózik, mert fél az eltiltástól

Sajtótájékoztatón értékelt. Minden egyes játékosának gratulált, hogy idáig eljutottak, szerinte megérdemelten. Nemcsak a döntő volt megérdemelt, de a kupát is jobban megérdemelték volna szerinte, viszont nem akar mondani semmit, mert a jövő héten is szeretne leülni a kispadra. Ami azt jelenti, hogy nem akar a bírókról nyilatkozni. A tévé még számon kért egy elmaradt 11-est a 2. percből, itt csak annyit mondott, hogy akik kiértékelik a meccset, azok nézzék meg a szituációt. Volt az Újpestnek is egy olyan gólja, amit nem adott meg a bíró, erre rákérdeztünk, de nem mondott rá semmit. 

Egyesével szólítják a kupagyőztes újpestieket,

jár nekik a taps Orbántól. Szöllősi Györggyel, a Nemzeti Sport Felcsúton lakó főszerkesztőjével beszélik meg a történteket, Mészáros Lőrinc egykedvűen néz maga elé. 

Nem volt egy nagyon magas színvonalú döntő, DE

döntőnek nagyon is döntő volt, küzdelemmel, egész jó hangulattal, helyenként izgalmakkal is, és magyar élfociban ez már nem kevés. Egy hajszállal jobb volt az Újpest, pont amennyivel győzött is a végén. 

Tizedszer kupagyőztes az Újpest

legutóbb a 2013-2014-es szezonban tudták megnyerni a sorozatot a lilák, akiknek nyílván sokat jelent mivel a bajnokságban most már 20 éve nyeretlenek. Hegedű János döntő 11-ese óta megállás nélkül ünnepel a viola tábor, akik láthatóan élvezik, hogy épp az ősi rivális stadionjában hódították el a trófeát.