Két New York-i szülő beperelte a fiát, mert nem volt hajlandó elköltözni otthonról, és győzött

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Jogi tusakodásba torkollott a 30 éves Michael Rotondo és szülei vitája New York Államban, miután fiú, aki nyolc éve költözött haza, sokadik családi felszólításra sem volt hajlandó elhagyni a szülői fészket, ezért apa és anya beperelték.

Nem kellett volna persze idáig fajulnia a dolognak. Kedden még Donald Greenwood, New York legfelső bíróságának bírója is inkább csak szépen kérte Michaelt, hogy húzzon el a otthonról, mielőtt végül írásba adta a végzést. 

Christina és Mark Rotondo, a szülők, hónapokon át kérlelték levelekben Michaelt, hogy tűnjön már el végre, mindhiába. Végül februárban éltek hivatalos panasszal, és 14 nap határidőt adtak a gyereknek, akit ez sem hatott meg. Utána megpróbálták pénzzel elküldeni a fiút, 1100 dollárt tukmáltak volna rá, csak menjen már, de ez sem működött. Könyörögtek, hogy szerezzen állást, hiába. Ezután fordultak a legfelső bírósághoz.

Rotondo, aki saját magát képviselte a bíróságon, utolsó percig ragaszkodott hozzá, hogy neki márpedig jár még 6 hónap a syracuse-i gyerekszobában. A vége az lett, hogy a bíró kilakoltatta otthonról a fiút. (Guardian)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.