Plüsspingvinbe rejtették a herbált

A debreceni nyomozók megtudták, hogy a városban két férfi új pszichoaktív anyagot árul. Adatgyűjtés után kedden az otthonaikban elfogták a gyanúsítottakat. A 32 éves Cz. Miklóst és a 30 éves B. Zsoltot gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vették, előzetesbe kerülhetnek.

A házkutatásokon kábítószergyanús zöld növényi származékot (herbált) és készpénzt foglaltak le.

Fotó: police.hu

A férfiak gondosan odafigyeltek a drog elrejtésére, az egyik lakásban egy plüsspingvinben találtak kábítószergyanús anyagot a rendőrök.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi alkalmanként helyi iskolák közelében is értékesítette a kábítószert.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyi lakosokkal szemben – szakértő bevonásával – új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indított büntetőeljárást. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.