Plüsspingvinbe rejtették a herbált

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A debreceni nyomozók megtudták, hogy a városban két férfi új pszichoaktív anyagot árul. Adatgyűjtés után kedden az otthonaikban elfogták a gyanúsítottakat. A 32 éves Cz. Miklóst és a 30 éves B. Zsoltot gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vették, előzetesbe kerülhetnek.

A házkutatásokon kábítószergyanús zöld növényi származékot (herbált) és készpénzt foglaltak le.

Fotó: police.hu

A férfiak gondosan odafigyeltek a drog elrejtésére, az egyik lakásban egy plüsspingvinben találtak kábítószergyanús anyagot a rendőrök.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi alkalmanként helyi iskolák közelében is értékesítette a kábítószert.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyi lakosokkal szemben – szakértő bevonásával – új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indított büntetőeljárást. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.