Plüsspingvinbe rejtették a herbált

bűnügy
2018 május 23., 09:07
comments 43

A debreceni nyomozók megtudták, hogy a városban két férfi új pszichoaktív anyagot árul. Adatgyűjtés után kedden az otthonaikban elfogták a gyanúsítottakat. A 32 éves Cz. Miklóst és a 30 éves B. Zsoltot gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vették, előzetesbe kerülhetnek.

link Forrás

A házkutatásokon kábítószergyanús zöld növényi származékot (herbált) és készpénzt foglaltak le.

photo_camera Fotó: police.hu

A férfiak gondosan odafigyeltek a drog elrejtésére, az egyik lakásban egy plüsspingvinben találtak kábítószergyanús anyagot a rendőrök.

photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi alkalmanként helyi iskolák közelében is értékesítette a kábítószert.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyi lakosokkal szemben – szakértő bevonásával – új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indított büntetőeljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.