Razziát tartott egy illegális pizzériában a Nébih

Április végén a Nébih ellenőrei a NAV embereivel együtt egy  pizzakészítéssel foglalkozó gödöllői férfinál tartottal ellenőrzést. Megállapították, hogy az üzlet a szükséges engedély és adószám nélkül működött, ráadásul a helyszínen a műszaki, a higiéniai és a személyi feltételek nem voltak alkalmasak pizza készítésére. Ezért a pizzás tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették.

A helyen nem volt meleg víz a mosogatáshoz és a kézmosáshoz, a padozat pedig takarítatlan volt. A helyiség olyan tárgyakkal és eszközökkel volt tele, amelyek az ételkészítéshez nem feltétlenül szükségesek:

  •  egy katódsugárcsöves monitor;
  • óriás sakkbábuk, 
  • gépkocsi akkumulátorok;
  • motorolaj;
  • rossz hűtőszekrények.

A pizza készítését és kiszállítását végző személyek a szükséges egészségügyi igazolásokkal nem rendelkeztek.

Az egységben fellelt nem nyomon követhető és lejárt alapanyagokat a hatóság a helyszínen a forgalomból kivonta és az egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztette. A NAV eljárást indított, amelynek eredménye akár egymillió forint mulasztási bírság is lehet, és a pizzázó nyilvántartásai alapján utólagos vizsgálatra is sor kerülhet. (Nébih)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.