Razziát tartott egy illegális pizzériában a Nébih

Április végén a Nébih ellenőrei a NAV embereivel együtt egy  pizzakészítéssel foglalkozó gödöllői férfinál tartottal ellenőrzést. Megállapították, hogy az üzlet a szükséges engedély és adószám nélkül működött, ráadásul a helyszínen a műszaki, a higiéniai és a személyi feltételek nem voltak alkalmasak pizza készítésére. Ezért a pizzás tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették.

A helyen nem volt meleg víz a mosogatáshoz és a kézmosáshoz, a padozat pedig takarítatlan volt. A helyiség olyan tárgyakkal és eszközökkel volt tele, amelyek az ételkészítéshez nem feltétlenül szükségesek:

  •  egy katódsugárcsöves monitor;
  • óriás sakkbábuk, 
  • gépkocsi akkumulátorok;
  • motorolaj;
  • rossz hűtőszekrények.

A pizza készítését és kiszállítását végző személyek a szükséges egészségügyi igazolásokkal nem rendelkeztek.

Az egységben fellelt nem nyomon követhető és lejárt alapanyagokat a hatóság a helyszínen a forgalomból kivonta és az egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztette. A NAV eljárást indított, amelynek eredménye akár egymillió forint mulasztási bírság is lehet, és a pizzázó nyilvántartásai alapján utólagos vizsgálatra is sor kerülhet. (Nébih)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.