Az erdő közepén, kikötve hagytak egy kutyát a négy kölykével

Az Ózdi Rendőrkapitányságra vasárnap 16 óra után érkezett bejelentés egy Farkaslyuk és Csernely települések között az erdőben kikötött kutyáról és kölykeiről.

Két rendőr azonnal a megadott helyszínre mentek, ahol már messziről hallották az anyakutya ugatását. Az egyenruhások óvatosan megközelítették az izgatott, 4 kölykét féltő, fához kikötött szuka kutyát.

Fotó: police.hu

A kétségbeesett állatot a rendőrök megetették, megitatták, ami ezután rendkívül barátságossá vált.

A bajbajutott állatok további ellátása és biztonságos elhelyezése céljából a rendőrök értesítették a helyi gyepmestert, aki elszállította a kis családot egy ózdi menhelyre.

Fotó: police.hu

Az Ózdi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt nyomoz ismeretlen tettessel szemben. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.