Az erdő közepén, kikötve hagytak egy kutyát a négy kölykével

ÁLLAT
2018 május 24., 15:34
comments 77

Az Ózdi Rendőrkapitányságra vasárnap 16 óra után érkezett bejelentés egy Farkaslyuk és Csernely települések között az erdőben kikötött kutyáról és kölykeiről.

link Forrás

Két rendőr azonnal a megadott helyszínre mentek, ahol már messziről hallották az anyakutya ugatását. Az egyenruhások óvatosan megközelítették az izgatott, 4 kölykét féltő, fához kikötött szuka kutyát.

photo_camera Fotó: police.hu

A kétségbeesett állatot a rendőrök megetették, megitatták, ami ezután rendkívül barátságossá vált.

A bajbajutott állatok további ellátása és biztonságos elhelyezése céljából a rendőrök értesítették a helyi gyepmestert, aki elszállította a kis családot egy ózdi menhelyre.

photo_camera Fotó: police.hu

Az Ózdi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt nyomoz ismeretlen tettessel szemben. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.