Hosszú Katinka: Shane-nel nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni

sport
2018 május 24., 09:29

Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-el nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök. Jelenleg is folyik a felkészülésem a versenyekre, miközben keresem a megfelelő szakmai hátteret a pályafutásom következő szakaszára - jelentette be Facebook-oldalán rövid posztban az úszó. 

Hosszú Katinka jelentős szünet után márciusban posztolt újra először közös képet férjével. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és férjének viszonya tavaly novemberre romlott meg annyira, hogy szétköltöztek és megszüntették munkakapcsolatukat is. Eddig úgy tűnt, sikerült rendezni közös dolgaikat, úgy látszik, mégsem.

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.